Prima Pet Premium

Toimimme lemmikkieläintuotteiden parissa Prima Pet Premium Oy -nimellä Suomessa, Baltiassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Parasta suomalaisille lemmikeille

Prima Pet Premiumin omat  tuotemerkit ovat koirien Hau-Hau Champion, kissojen PrimaCat sekä lemmikkijyrsijöiden ja pienten lemmikkilintujen Freddy ja Birdy. Uusin tulokas tuoteperheeseemme on koirien ravintoon keskittyvä PrimaDog.

Hau-Hau Champion on suomalaisille koirille vuonna 1955 perustettu brändi, jonka laaja tuotevalikoima on tunnettu mm. vehnättömistä ja lihaisista täysravinnoistaan, suosituista puruluista sekä maistuvista herkuista. Hau-Haun tuotevalikoimasta löydät perinteisen Premium-sarjan tuotteiden lisäksi myös erikoisliiketasoiset Super Premium -tuotteet. Tutustu Hau-Hauhun www.hauhau.fi.

PrimaCat on perinteikäs kissabrändi, jonka tuotevalikoima on uudistunut vinhasti viime aikoina eläinkauppatasoisen Deluxe PrimaCat -sarjan myötä. Kaikki Deluxe PrimaCatin ruokatuotteet ovat vehnättömiä, väri- ja lisäaineettomia, eikä niissä ole lainkaan lisättyä sokeria. Ostamalla PrimaCat-tuotteen, teet samalla hyvää, sillä lahjoitamme 1 sentin jokaisesta myydystä tuotteesta eläintensuojeluun. Katso lisää kissamaisuuksia www.primacat.com.

PrimaDog tarjoaa koirallesi sen ravitsemukselliset tarpeet täyttävät täysravinnot, herkut sekä puruluut, joiden takana on viimeisin tieteellinen tutkimustieto sekä tiukat laatuvaatimukset. PrimaDog-kuivaruokien pääraaka-aine on aina liha, ja maukkaan reseptin pohjoiset marjat ja yrtit tukevat koirasi elinvoimaa ja immuunijärjestelmää. Tuotteemme eivät sisällä lainkaan vehnää, GMO-raaka-aineita tai keinotekoisia väri- ja makuaineita. Valitsemalla PrimaDog-tuotteen teet myös eettisen valinnan, sillä lahjoitamme 1 % tuotostamme vuosittain eläintensuojeluun. www.prima.dog

Freddyn ja Birdyn pikkulemmikkien maailmasta löydät lisätietoa www.freddyjabirdy.fi

”Lemmikit ovat lähellä sydäntämme ja Prima Pet –perheeseen kuuluukin työntekijöidemme lisäksi myös koko joukko omia lemmikkiystäviämme.”