Prima Pet Premium

Toimimme lemmikkieläintuotteiden parissa Prima Pet Premium Oy -nimellä Suomessa, Baltiassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Parasta lemmikillesi

Prima Pet Premiumin omat tuotemerkit ovat koirien Hau-Hau Champion ja PrimaDog, kissojen PrimaCat, Planet Pet Society koirille ja kissoille, sekä lemmikkijyrsijöiden ja pienten lemmikkilintujen Freddy ja Birdy. Uusin tulokas tuoteperheeseemme on raakaravintoon ja kuivattuihin eläintenosiin keskittyvä Kennelpakaste.

Hau-Hau Champion on suomalaisille koirille vuonna 1955 perustettu brändi, jonka laaja tuotevalikoima on tunnettu mm. vehnättömistä ja lihaisista täysravinnoistaan, suosituista puruluista sekä maistuvista herkuista. Tutustu Hau-Hauhun osoitteessa www.hauhau.fi.

PrimaDog tarjoaa koirallesi sen ravitsemukselliset tarpeet täyttävät täysravinnot, herkut sekä puruluut, joiden takana on viimeisin tieteellinen tutkimustieto sekä tiukat laatuvaatimukset. Tuotteemme eivät sisällä lainkaan vehnää, GMO-raaka-aineita tai keinotekoisia väri- ja makuaineita. Valitsemalla PrimaDog-tuotteen teet myös eettisen valinnan, sillä lahjoitamme 1 % tuotostamme vuosittain eläintensuojeluun. Tutustu PrimaDogin laadukkaisiin tuotteisiin osoitteessa www.prima.dog.

PrimaCat on perinteikäs kissabrändi, jonka ruokatuotevalikoima on vehnätön, väri- ja lisäaineeton, eikä tuotteissa ole lainkaan lisättyä sokeria. Ostamalla PrimaCat-tuotteen, teet samalla hyvää, sillä lahjoitamme 1 %:n tuotostamme eläintensuojeluun. Katso lisää kissamaisuuksia osoitteesta www.primacat.com.

Planet Pet Society -tuotteet ovat myynnissä Suomessa lemmikkituotteiden erikoisliikeketjussa Musti ja Mirrissä ja lisäksi brändiä viedään yli 15 maahan. Planet Pet Society sisältää laadukkaan valikoiman koirien ja kissojen ruokatuotteita, herkkuja ja puruluita. Planet Pet Societyn koko valikoiman löydät osoitteesta www.planetpet.eu.

Freddyn ja Birdyn pikkulemmikkien maailmasta löydät lisätietoa osoitteesta www.freddyjabirdy.fi.

”Lemmikit ovat lähellä sydäntämme ja Prima Pet –perheeseen kuuluukin työntekijöidemme lisäksi myös koko joukko omia lemmikkiystäviämme.”