Prima Pet Premium

Toimimme lemmikkieläintuotteiden parissa Prima Pet Premium Oy -nimellä Suomessa, Baltiassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Parasta suomalaisille lemmikeille

Prima Pet Premiumin omat  tuotemerkit ovat koirien Hau-Hau Champion, kissojen PrimaCat sekä lemmikkijyrsijöiden ja pienten lemmikkilintujen Freddy ja Birdy. Uusin tulokas tuoteperheeseemme on koirien ravintoon keskittyvä PrimaDog.

Hau-Hau Champion on suomalaisille koirille vuonna 1955 perustettu brändi, jonka laaja tuotevalikoima on tunnettu mm. vehnättömistä ja lihaisista täysravinnoistaan, suosituista puruluista sekä maistuvista herkuista. Hau-Haun tuotevalikoimasta löydät perinteisen Premium-sarjan tuotteiden lisäksi myös erikoisliiketasoiset Super Premium -tuotteet. Tutustu Hau-Hauhun osoitteessa www.hauhau.fi.

PrimaCat on perinteikäs kissabrändi, jonka ruokatuotevalikoima on vehnätön, väri- ja lisäaineeton, eikä tuotteissa ole lainkaan lisättyä sokeria. Ostamalla PrimaCat-tuotteen, teet samalla hyvää, sillä lahjoitamme 1 %:n tuotostamme eläintensuojeluun. Katso lisää kissamaisuuksia osoitteesta www.primacat.com.

PrimaDog tarjoaa koirallesi sen ravitsemukselliset tarpeet täyttävät täysravinnot, herkut sekä puruluut, joiden takana on viimeisin tieteellinen tutkimustieto sekä tiukat laatuvaatimukset. PrimaDog-kuivaruokien pääraaka-aine on aina liha, ja maukkaan reseptin pohjoiset marjat ja yrtit tukevat koirasi elinvoimaa ja immuunijärjestelmää. Tuotteemme eivät sisällä lainkaan vehnää, GMO-raaka-aineita tai keinotekoisia väri- ja makuaineita. Valitsemalla PrimaDog-tuotteen teet myös eettisen valinnan, sillä lahjoitamme 1 % tuotostamme vuosittain eläintensuojeluun. Tutustu PrimaDogin laadukkaisiin tuotteisiin osoitteessa www.prima.dog.

Planet Pet Society -tuotteet ovat myynnissä Suomessa lemmikkituotteiden erikoisliikeketjussa Musti ja Mirrissä ja lisäksi brändiä viedään yli 15 maahan. Planet Pet Society sisältää laadukkaan valikoiman koirien ja kissojen ruokatuotteita, herkkuja ja tarvikkeita. Planet Pet Societyn koko valikoiman löydät osoitteesta www.planetpet.eu.

Freddyn ja Birdyn pikkulemmikkien maailmasta löydät lisätietoa osoitteesta www.freddyjabirdy.fi.

”Lemmikit ovat lähellä sydäntämme ja Prima Pet –perheeseen kuuluukin työntekijöidemme lisäksi myös koko joukko omia lemmikkiystäviämme.”